141+ Architect Kantoortoren

141+ Architect Kantoortoren. Het ontwerp van de ernst. Provincialaat broeders van liefde vzw. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee.

Amsterdam Dreef Residential Tower 100m 38 Fl U C Skyscraper City Forum

Beste Amsterdam Dreef Residential Tower 100m 38 Fl U C Skyscraper City Forum

Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.

Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren.

Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg.

Kantoortoren In Amsterdam Door Erick Van Egeraat De Architect

Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen.. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei.

Mei Architects And Planners Architect

De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas... Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Het ontwerp van de ernst. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Het ontwerp van de ernst.

User Contest Book 2013 Engineering By Gurdal Atlamaz Issuu

De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Provincialaat broeders van liefde vzw. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Het ontwerp van de ernst. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.

Erick Van Egeraat Office Tower The Rock Erick Van Egeraat

Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam... De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.

Historical Designs Utopias Monuments Never Built Page 45 Skyscraper City Forum

Het ontwerp van de ernst. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Het ontwerp van de ernst. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Provincialaat broeders van liefde vzw. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.

Mei Architects And Planners Architect

Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit... Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee.

Christopher Noort Home

De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit... Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee.

Ingenieur Werktafel Tegen Hemel Scrapper In Stedelijke Scene Te Gebruiken Voor Land Development En Architectuur Bezetting Thema Royalty Vrije Foto Plaatjes Beelden En Stock Fotografie Image 48444928

De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Het ontwerp van de ernst. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Provincialaat broeders van liefde vzw. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum.

Vier Pritzker Prijswinnaars Om Conceptuele Ontwerpen Voor Nieuwe Kantoortoren In Manhattan In Te Dienen Artikelen

Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Provincialaat broeders van liefde vzw. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg.. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen.

De Stapeling Van Blokken Is In De Hedendaagse Hoogbouw Een Gewild Ontwerpmiddel Vaak Om Enige Facade Architecture Skyscraper Architecture Concept Architecture

Provincialaat broeders van liefde vzw. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum.

Rotterdam Central District Posts Facebook

Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog.. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Provincialaat broeders van liefde vzw. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Het ontwerp van de ernst. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam.

Antwerp Tower Van Kantoortoren Naar Woontoren Archixplore

Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Provincialaat broeders van liefde vzw. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog.. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.

Kantoortoren De Landdrost Almere 1147578 Emporis

Provincialaat broeders van liefde vzw. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het ontwerp van de ernst. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee.. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.

Kantoortoren Eurocenter Amsterdam 185586 Emporis

Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg... Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Het ontwerp van de ernst. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen.. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.

Finnish Cultural Institute In New York Accueil Facebook

Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog.. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii.

How To Get To Innovatoren In Venlo By Bus Or Train

Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam.. . Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.

2010 09 05 Blaak 8 13 Kantoortoren In Aanbouw Blaak 8 Flickr

Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Het ontwerp van de ernst. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie... Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg.

Bouw Van Kantoortoren

Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Het ontwerp van de ernst. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam.

User Contest Book 2013 Engineering By Gurdal Atlamaz Issuu

Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.

Mei Architects And Planners Architect

Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Provincialaat broeders van liefde vzw. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael... Het ontwerp van de ernst.

Montalba Architects Kiest Aardse Materialen Voor Equinox Vancouver

Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei.

Dominique Perrault Architecture 5th Extension Of The Court Of Justice Of The European Union

Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie.

Kantoortoren Keizerpoort Office For Sale In Ledeberg Propertyweb

Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum.. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Provincialaat broeders van liefde vzw... De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.

Mei Architects And Planners Architect

De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg.

Utrecht Wikipedia

Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam... Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Provincialaat broeders van liefde vzw. Provincialaat broeders van liefde vzw.

2011 02 13 Rotterdam Blaak 8 2 Kantoortoren Blaak 8 In Flickr

Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie.. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Het ontwerp van de ernst. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren.

Bogdan Van Broeck

Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen.. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het ontwerp van de ernst. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.

2010 09 05 Blaak 8 13 Kantoortoren In Aanbouw Blaak 8 Flickr

Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Provincialaat broeders van liefde vzw. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Het ontwerp van de ernst. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.

Finnish Cultural Institute In New York Accueil Facebook

De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei.. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Het ontwerp van de ernst. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam.

2

Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren.. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.

Bogdan Van Broeck

Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Provincialaat broeders van liefde vzw. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren.. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren.

De Kantoortoren The Rock Ontworpen Door Architect Erick Van Egeraat Is Available For Sale On Debeeldunie Nl

Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering ….. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum.. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog.

Be Antwerpen Kantoortoren 01 1932 Vanhoenacker J Smolderen Flickr

Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum... Provincialaat broeders van liefde vzw.

File Zurichtoren Den Haag 7792822528 Jpg Wikimedia Commons

Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Provincialaat broeders van liefde vzw. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam... Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee.

Kantoortoren De Brouckere Krijgt Nieuw Jasje En Nieuwe Invulling Architectura Be

Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren... Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit... Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie.

Adnoc Headquarters Hok Arch2o Com Oil Company Abu Dhabi Architecture

Provincialaat broeders van liefde vzw. Provincialaat broeders van liefde vzw. Het ontwerp van de ernst. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam.

File Agrifirm Exlan Poort Van Veghel Jpg Wikipedia

Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.

The Future Of Workplace De Architekten Cie

Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door... Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Provincialaat broeders van liefde vzw. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.

Herman Teirlinck Building Neutelings Riedijk Architecten Archello

Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.

Gallery Of Buerger Center For Advanced Pediatric Care Pelli Clarke Pelli Architects 2 Healthcare Architecture Hospital Architecture Architect

Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei... Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum.

Blaak Office Tower Blaak 555

De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit... Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Provincialaat broeders van liefde vzw. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee... De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.

Enno B Ebels On Twitter Bellavista Kantoortoren Aan Savornin Lohmanplein Den Haag 1968 Architect Zandstra Nu Verbouwd Tot 116 Appartementen Ontwerp Rijnboutt Https T Co Gsqqitvwbc

Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren... Provincialaat broeders van liefde vzw.

Atelier Kempe Thill Wint Met Ontwerp Magna Office Tower In Hamburg De Architect

Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Provincialaat broeders van liefde vzw. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.

Ingenhoven Architects Onthult Plannen Voor Groene Torens In Tokio Projecten

Provincialaat broeders van liefde vzw. . Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.

Jeroen Bemelmans Design Manager Lindner Group Linkedin

De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog.. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei.

2

De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei... Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het ontwerp van de ernst. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum.

Kantoortoren Uit 1991 Van Architect Abe Bonnema Reizigersbeoordelingen Delftse Poort Tripadvisor

Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa... . Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.

Hofpoort Kantoortoren Wikipedia

Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Provincialaat broeders van liefde vzw.

Hofpoort Kantoortoren Wikipedia

De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Provincialaat broeders van liefde vzw. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.

Gd2tech2014 Files Wordpress Com

Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Provincialaat broeders van liefde vzw. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee.. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.

Utrecht Wikiwand

Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het ontwerp van de ernst. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Provincialaat broeders van liefde vzw. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg... Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.

Office Building As A Dance Couple Kraaijvanger

Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog... Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.

Highrise Kantoortoren Plaspoelpolder Rijswijk Trae Architect

De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei... Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog... Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog.

Zaantoren Zaanstad

Het ontwerp van de ernst... Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam.

La Defense Gebouw A Almere 252588 Emporis

Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Provincialaat broeders van liefde vzw. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee.

Jeroen Apers Architect Blog Bijzondere Kantoortoren In Milaan Met Soort Rare

Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Provincialaat broeders van liefde vzw. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door... De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.

Welstand Akkoord Met Ontwerp Voor Wonen In Kantoortoren Rijnboutt

Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Provincialaat broeders van liefde vzw.. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg.

Moderne Architectuur Bank Financiele Kantoortoren Gebouw Royalty Vrije Foto Plaatjes Beelden En Stock Fotografie Image 24978298

Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg.

File Crystal Tower Amsterdam Sloterdijk Jpg Wikimedia Commons

Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam.. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen.. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.

Blaak Office Tower Blaak 555

Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. .. Het ontwerp van de ernst.

Jeroen Bemelmans Design Manager Lindner Group Linkedin

Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren... Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …

Architecture Archive おしゃれまとめの人気アイデア Pinterest Cadau Jo ファサード デザイン ファサード ãƒ

Provincialaat broeders van liefde vzw. Provincialaat broeders van liefde vzw. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door.. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.

Kantoortoren Eurocenter In Amsterdam Hochhaus

Het ontwerp van de ernst. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii.. Provincialaat broeders van liefde vzw.

Mirai Nowlab

Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Provincialaat broeders van liefde vzw. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei.

Rotterdam Central District Posts Facebook

Het ontwerp van de ernst. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii... Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg.

Pdf Architectural Flat Glass Understanding The Current Barriers Of The Closed Loop Alternatives To Support The Transition Towards A Circular Life Cycle Of Flat Glass

Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee... Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Provincialaat broeders van liefde vzw. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Het ontwerp van de ernst.. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.

Messeturm And Festhalle Frankfurt The Highest Office Tower In Germany Is Located At The Frankfurt Trade Fair Stock Photo Picture And Royalty Free Image Image 17523607

De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het ontwerp van de ernst. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren.

How To Get To Innovatoren In Venlo By Bus Or Train

Het ontwerp van de ernst. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg.

Kantoor Ema Amsterdam Bouwen Met Staal

De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Het ontwerp van de ernst. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam.. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen.

The Mediapro Building At The Audiovisual Campus 22 Facade Architecture Architecture Building Facade Design

Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …

Gallery Of Buerger Center For Advanced Pediatric Care Pelli Clarke Pelli Architects 2 Healthcare Architecture Hospital Architecture Architect

Provincialaat broeders van liefde vzw. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam.

Namdeamun Kantoortoren Mecanoo Architectuur Nl

Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren.. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Het ontwerp van de ernst. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.

Kantoortoren Amsterdam Door Erick Van Egeraat De Architect

Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het ontwerp van de ernst. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Provincialaat broeders van liefde vzw. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie... Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum.

Hofpoort Kantoortoren Wikipedia

De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.. Het ontwerp van de ernst. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Provincialaat broeders van liefde vzw. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …

The Future Of Workplace De Architekten Cie

Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … . De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.

Ingenhoven Architects Onthult Plannen Voor Groene Torens In Tokio Projecten

Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Het ontwerp van de ernst. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee.

Transformatie Kantoortoren Conix Rdbm Architects Laureaat Be Exemplary 2017 De Architect

Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het ontwerp van de ernst. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen.

Adnoc Headquarters Hok Arch2o Com Oil Company Abu Dhabi Architecture

Het ontwerp van de ernst.. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Provincialaat broeders van liefde vzw. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren.

How To Get To Innovatoren In Venlo By Bus Or Train

Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog.. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.

Ghent Project Gent Sint Pieters 90m 276ft 22 Fl T O Skyscraper City Forum

Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Provincialaat broeders van liefde vzw. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei... De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas.

A Dam Toren Amsterdam Overhoeksplein 1

De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa.

Intercityhotel Rotterdam Nieuw Hotel Kantoortoren Poortst Flickr

Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het ontwerp voor een aanvankelijk rechthoekige kantoortoren met borstweringen en raamstroken werd door. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Voor de ontwikkeling van de kantoortoren was het architectenbureau een samenwerking aangegaan met het amerikaanse architectenbureau philiip johnson/alan ritchie. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het ontwerp van de ernst. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering …

Historical Designs Utopias Monuments Never Built Page 45 Skyscraper City Forum

Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering ….. Het ontwerp van de ernst. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog.

Zaantoren Zaanstad

Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Het project möbius i, gelegen op de koning albert ii laan te brussel, bestaat uit de bouw van een nieuwe kantoortoren waarin allianz zijn europese hoofdzetel zal vestigen. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Provincialaat broeders van liefde vzw. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg. Het ontwerp van de ernst. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Het kantoorgebouw bevindt zich in het hart van de stad, telt veertien verdiepingen en is net geen 58 meter hoog. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. De toren viñoly maakt deel uit van het mahler 4 complex aan de amsterdamse zuidas. Het ontwerp van de ernst.

Erick Van Egeraat Office Tower The Rock Erick Van Egeraat

De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit... Provincialaat broeders van liefde vzw. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Hofpoort (kantoortoren) de hofpoort is een 95 meter hoog kantoorgebouw aan het hofplein in de nederlandse stad rotterdam. Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. Later wist de opdrachtgever ernst & young aan te trekken als hoofdhuurder en daarmee kreeg het gebouw in de volksmond de naam "ernst & young toren" mee. Na het vertrek van shell uit beide gebouwen in de jaren negentig stond het gebouw lange tijd leeg.. Mahler 4 bestaat verder uit kantoorgebouwen naar ontwerp van toyo ito, michael.

Dominique Perrault Architecture 5th Extension Of The Court Of Justice Of The European Union

De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.. Het werd gebouwd voor de shell naast een eerder gebouw voor die maatschappij en stond daarom eerst bekend als shellgebouw ii. Het project draagt bij tot de sterke vernieuwing en eveneens opwaardering … Op de terreinen van het vroegere spoorwegcomplex in de ellermanstraat, aan de rand van 'het eilandje' in antwerpen noord en in het verlengde van park spoor noord, is er plaats gemaakt voor de bouw van een kantoortoren. Provincialaat broeders van liefde vzw. Het hoofdkantoor voor bouwer volker verrees aan de oostelijke invalsweg naar het stadscentrum. Dit is het eerste gerealiseerde ontwerp van viñoly in europa. De constructie van deze 95 meter hoge kantoortoren bestaat uit een staalskelet en een betonkern voor de stabiliteit.. De volledig in glas opgetrokken toren vormt samen met de 'london tower' aan de overzijde van de italiëlei.

Popular posts from this blog

Kleurplaat Dieren Moeilijk